Mer om siden Kinkynorge.no, kontaktinformasjon og gjengivelse av innhold.

Kinkynorge.no er ment å være en side for alle med interesser innen kinker, fetisjer, BDSM og så videre.

Hvem står bak denne siden?

Mitt navn er Bjørn og jeg er en en fyr på 47 år fra sentrale Østlandsområdet. Jeg har i mange år har hatt interesser for kinker, fetisjer og BDSM.

I mitt savn etter en side som også kunne fungere som en infoside for de ulike emnene bestemte jeg meg for å ta saken i egne hender og lansere denne siden i 2021. Siden drives på et idealistisk grunnlag og uten noen form for støtte.

Hvorfor oppgir jeg ikke fullt navn?
Av personvernshensyn velger jeg å ikke gå ut med fullt navn.
De som allerede trenger å vite mitt hele og fulle navn vet det, de som har et behov for å få vite det vil kunne få opplyst dette på forespørsel pr. epost.

Kontakt

Jeg kan kontaktes på epost, post@kinkynorge.no eller på Fetlife hvor jeg går under nicket Mr_Bjoern, jeg er også inne på diverse chattesider og prateservere, slik som eros.no, som Mr_Bjoern / Mr. Bjørn.

Gjengivelse av innhold, linking til sider og innhold

Innholdet på denne siden kan fritt gjengis og bearbeides etter Creative Commons-reglene, men det må oppgis korrekt kreditering;
kinkynorge.no må oppgis som kilde, og helst sammen med link til siden som det er hentet fra.

Media

Mediabedrifter, slik som tv og aviser, stå fritt til å bruke kinkynorge.no som kilde / referanse, så lenge kinkynorge.no oppgis som opphav. Forutsetningen er at det er seriøs, saklig bruk.

Sitemap

Her finner du sitemap, om det er behov for det.


Del siden: